Gingerata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Gingerata

Ingrediente

  • -2 cm de ghimbir
  • -1/2 lamaie
  • -2 linguri de miere
  • -1l apa plata sau apa usor mineralizata

Mod de preparare

Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatelele de ghimbir se pun in paharul de blender.

Peste ele se pun mierea si zeama de lamaie. Se pun 500ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) .

Si se mixeaza cateva momente cu blenderul. Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare.

Se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servi, e indicat sa strecurati gingerata.

Se poate servi imediat sau se poate lasa putin la frigider.

Racorire placuta :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise