autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Glazura de ciocolata rece

Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
250 gr zahar farin,, 2 linguri cacao,, 3-4 linguri apa clocotita,, 1 lingurita otet,, 2 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

24 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.



Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Intr-o craticioara se caramelizeaza cele 4-5 linguri de zahar si o lingura de apa.Cand zaharul devine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Torturi
Fursecuri cu stafide

Fursecuri cu stafide

Se freaca ouale cu zaharul pana se topeste putin. Se adauga sarea, uleiul si se freaca pana se incorporeaza.

37 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

24 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana serban
PLACINTE

PLACINTE

Se cerne faina in care se face o adincitura in care se pun cele 2 galbenusuri, iaurtul, uleiul sarea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Minirulouri cu capsuni, rapide