autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Glazura de ciocolata rece

Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
250 gr zahar farin,, 2 linguri cacao,, 3-4 linguri apa clocotita,, 1 lingurita otet,, 2 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

22 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.



Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Intr-o craticioara se caramelizeaza cele 4-5 linguri de zahar si o lingura de apa.Cand zaharul devine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Torturi
Cornuri pentru mic dejun

Cornuri pentru mic dejun

Intr-un vas punem drojdia si zaharul.Se freaca cu o lingura de lemn pana cand drojdia s-a dizolvat.Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana serban
PLACINTE

PLACINTE

Se cerne faina in care se face o adincitura in care se pun cele 2 galbenusuri, iaurtul, uleiul sarea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Crema de Vanilie cu Frisca Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate continuu pana se ingroasa. Se ia

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cornuri bicolore Cornuri bicolore

Preparare: Din lapte, drojdie, 50 gr zahar si 4 lg de faina, am facut o maia pe care am lasat-o sa creasca, apoi am adaugat ouale batute

22 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tartă cu nucă de cocos şi portocale