Globulete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Globulete

Ingrediente

  • 400 faina
  • 200 malai
  • 1 pliculet praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri coaja rasa de portocale/lamaie
  • 1 lingura scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • pesmet/nuca de cocos
  • La alegere cu/fara rahat/stafide

Mod de preparare

Ingredientele (fara rahat/stafide) se amesteca cu apa calduta pana devine un aluat ca pentru copt din care se fac bilute simple sau in mijloc daca se vrea se adauga rahat/stafide, apoi se pun la fiert in apa in clocote(sunt gata cu aproximatie cand sunt duble). Se dau prin pesmet sau cocos cat sunt calde si se aseaza pe platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise