Puneti intr-un castron stafidele,scortisoara rasa, cuisoarele zdrobite,ghimbirul, piperul si portocala taiata-n cubulete cat mai mici, cu coaja cu tot.Incalziti 250ml vin si cand incepe sa clocoteasca, turnati-l peste ingredientele din castron.Acoperiti vasul si lasati-l in repaus 20 de minute.
Incalziti vinul ramas, fara a-l lasa sa dea in clocot si turnati-l peste amestecul preparat inainte.Amestecati ingredientele si turnati preparatul in cani de lut incalzite.Inainte de a turna bautura din ele, udati-le cu apa fierbinte si presarati-le cu un praf de scortisoara rasa foarte fin.Deasupra presarati coaja de lamaie rasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii