autor:

Anonim

» » Aperitive

gnoki gratinati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
faina,oua, sare,, margarina, cascaval, faina,pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se fierb 400 ml de apa cu sare si ulei;cand apa clocoteste , se adauga 300 g de faina, amestecand continuu.Se retrage vasul de pe foc, se raceste putin si se adauga 2 oua ,omogenizand compozitia.
Din aceasta se formeaza batonane de cca 3 cm lungime,care se fierb intr-un vas cu apa clocotita si sare,ca 15 min, apoi se scot in apa rece.Separat ,se prepara un sos alb din 75 g de margarina , lapte, faina,3 oua si sare.Aceste sos se amesteca cu 75 g de cascaval ras si gnoki.Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet,deasupra se presara cascaval ras si se gratineaza la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "gnoki gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri cu cascaval la cuptor

Ochiuri cu cascaval la cuptor

Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua coapte in cartofi

Oua coapte in cartofi

Cu aceasta reteta va voi demonstra ca ouale pot fi servite cu putin ingeniozitate si la masa de pranz,

10 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina,oua
  • sare,
  • margarina
  • cascaval
  • faina,pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta de iarna