1 Dupa ce aplbusurile sunt separate de galbenusuri ,acestea se pun inr-o cupa si se amesteca spuma .
2 Intr-o alta cupa se amesteca galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit
- se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza cu mixerul
cand s-a amestecat adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana se incorporeata tot albusul,avem grija sa nu scada volumul albusului
se coc intr-un aparat special de goffre ,timp de 3 -4 minute
se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)(din aceasta compozitie ies cam 14 bucati)
pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii