autor:

mariana scarlat

» » Dulciuri diverse

Gogoşi Tina

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
100ml iaurt, 1 ou, 1 pachet zahăr vanilat, coajă de lămâie, 3 linguriţe zahăr pudră, sare, un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet, făină cât cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o cocă din ingredientele de mai sus. Coca trebuie să fie mai groasă decât cea de chek, să nu curgă, dar nici prea groasă. Se bate repede până face băşicuţe. Se lasă 45 min să se odihnească. Se prăjesc în ulei, se pun la prăjit cu lingura udă ca să nu se lipească. Se scot pe prosoape de hârtie ca să se scurgă uleiul.
Se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi Tina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane din biscuiti cu visine

Bomboane din biscuiti cu visine

Se faramiteaza biscuitii (se pot maruntii cu robotul de bucatarie sau cu un sucitor). Se amesteca

11 voturi    6 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuci si scortisoara

Fursecuri cu nuci si scortisoara

Se amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie+portocala, apoi se adauga margarina

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Sunt bune si repede de facut!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Cred ca sunt foarte buna. Trebuie sa incercam si noi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • coajă de lămâie
  • 3 linguriţe zahăr pudră
  • sare
  • un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet
  • făină cât cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

10 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Clatite Punguta cu Doi Bani