autor:

mariana scarlat

» » Dulciuri diverse

Gogoşi Tina

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
100ml iaurt, 1 ou, 1 pachet zahăr vanilat, coajă de lămâie, 3 linguriţe zahăr pudră, sare, un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet, făină cât cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o cocă din ingredientele de mai sus. Coca trebuie să fie mai groasă decât cea de chek, să nu curgă, dar nici prea groasă. Se bate repede până face băşicuţe. Se lasă 45 min să se odihnească. Se prăjesc în ulei, se pun la prăjit cu lingura udă ca să nu se lipească. Se scot pe prosoape de hârtie ca să se scurgă uleiul.
Se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi Tina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chessecake cu dulceata de zmeura

Chessecake cu dulceata de zmeura

Primul pas a fost sa las sa scurga foarte foarte bine branza de vaci.Cand s-a scurs bine am trecut

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu caise

Tarta cu caise

Preparare aluat: Se amesteca faina cu zaharul si sarea intr-un castron si se pune untul rece taiat

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Sunt bune si repede de facut!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Cred ca sunt foarte buna. Trebuie sa incercam si noi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • coajă de lămâie
  • 3 linguriţe zahăr pudră
  • sare
  • un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet
  • făină cât cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Aricica