autor:

mariana scarlat

» » Dulciuri diverse

Gogoşi Tina

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
100ml iaurt, 1 ou, 1 pachet zahăr vanilat, coajă de lămâie, 3 linguriţe zahăr pudră, sare, un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet, făină cât cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o cocă din ingredientele de mai sus. Coca trebuie să fie mai groasă decât cea de chek, să nu curgă, dar nici prea groasă. Se bate repede până face băşicuţe. Se lasă 45 min să se odihnească. Se prăjesc în ulei, se pun la prăjit cu lingura udă ca să nu se lipească. Se scot pe prosoape de hârtie ca să se scurgă uleiul.
Se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi Tina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine cu pesmet

Savarine cu pesmet

Cel mai mult a durat sa ma decid ce reteta sa aleg: cea cu aluat dospit (cu drojdie) sau cea cu pesmet.

56 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Flan de queso (flan de branza)

Flan de queso (flan de branza)

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul.

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Sunt bune si repede de facut!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Cred ca sunt foarte buna. Trebuie sa incercam si noi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • coajă de lămâie
  • 3 linguriţe zahăr pudră
  • sare
  • un vârf cuţit bicarbonat stins cu oţet
  • făină cât cuprinde

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Si eu fac gogosele cu iaurt, difera doar cantitatile si eu pun praf de copt in loc de bicarbonat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci)