Se face o cocă din ingredientele de mai sus. Coca trebuie să fie mai groasă decât cea de chek, să nu curgă, dar nici prea groasă. Se bate repede până face băşicuţe. Se lasă 45 min să se odihnească. Se prăjesc în ulei, se pun la prăjit cu lingura udă ca să nu se lipească. Se scot pe prosoape de hârtie ca să se scurgă uleiul.
Se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii