autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

gogonele umplute cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, gogonele murate, ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru, marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu orez, ceapa,sare si piper.Se omogenizeaza copozitia cu care se umplu gogonelele , apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga cca 75 ml de apa.Se introduce la cuptor cca 20 mln .Se adauga sosul brun si se mai fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogonele umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute din ciuperci de post

Barcute din ciuperci de post

Se dau ciupercile prin masina, pentru a fi fine. Intre timp, se inmoaie painea, se curata usturoiul.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si

14 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baldea Gabriel Dan , 27 septembrie 2013

    bun tare

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • gogonele murate
  • ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Sufleu de conopida