autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

gogonele umplute cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, gogonele murate, ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru, marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu orez, ceapa,sare si piper.Se omogenizeaza copozitia cu care se umplu gogonelele , apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga cca 75 ml de apa.Se introduce la cuptor cca 20 mln .Se adauga sosul brun si se mai fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogonele umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

In mare ingredientele folosite sunt aproape de tortilla spaniola, dar fiind o reteta originala am

9 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baldea Gabriel Dan , 27 septembrie 2013

    bun tare

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • gogonele murate
  • ulei ,ceapa,orez,iaurt,sos brun,oua,cimbru
  • marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu ciuperci