autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gogosar murat la rece

Autor: Tanica Maxim (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tanica Maxim (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2007

Ingrediente
6 kg gogosar, 1 l otet, 500 g zahar, 200 g sare, foi dafin, piper boabe, 6 varf cutit salicilat,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala gogosarul bine,se taie in jumatati curatat bine de seminte.
Intr-o cratita mai mare se amesteca otetul,zaharul,sarea, foile de dafin si piperul se pun jumatatile de gogosar si se lasa pina a doua zi.A doua zi incet se intorc in cratita gogosarii apoi se aseaza in borcane de 800 g completind cu zeama obtinuta.Se presara un virf de cutit salicilat la fiecare borcan se inchid ermetic si se dau la camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosar murat la rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de dovlecei umplute

Flori de dovlecei umplute

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana

7 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive
Rulada aperitiv in trei culori

Rulada aperitiv in trei culori

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina

46 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 kg gogosar
  • 1 l otet
  • 500 g zahar
  • 200 g sare
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 6 varf cutit salicilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata