Se spala gogosarul bine,se taie in jumatati curatat bine de seminte.
Intr-o cratita mai mare se amesteca otetul,zaharul,sarea, foile de dafin si piperul se pun jumatatile de gogosar si se lasa pina a doua zi.A doua zi incet se intorc in cratita gogosarii apoi se aseaza in borcane de 800 g completind cu zeama obtinuta.Se presara un virf de cutit salicilat la fiecare borcan se inchid ermetic si se dau la camara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii