autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Ingrediente
4 gogosari (de preferat mai mari), 4 oua, 100 gr cascaval, sare, piper, 1 cubulet de unt, marar uscat, busuioc uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.
Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.
Ungem un vas termorezistent cu unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).
Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.
Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.
Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu branza

Oua umplute cu branza

Ouale fierte se taie in doua, se scoate galbenusul si se paseaza cu o furculita. Se razuieste casul

10 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mic Miti , 03 februarie 2015

    Ahaaa !!! Deci ungem un vas termorezistent cu unt, apoi il dam pe razatoarea cu ochiuri mici .... Da !!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania