autor:

Anonim

» » Aperitive

gogosari cu orez si ochiuri

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
gogosari,orez, ceapa, ulei, oua,pasta de tomate, sare, de oase, patrunjel verde,otet ,piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei , se adauga pasta de tomate , sare, supa de oase , se fierb si se introduc la cuptor.
La orezul fiert se adauga patrunjelul verde, piper,se amesteca si se raceste .Gogosarii se umplu cu compozitia rezultata.Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet.
Cand sunt gata , se saot , se tin in apa rece, se asaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga deasupra patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari cu orez si ochiuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci cu cartofi si oua

Ciuperci cu cartofi si oua

Cartofii se spala şi se fierb în coajă. Ciupercile se spală, se taie felii şi se călesc în

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Curatim si spalam ciupercile ,le tocam.Calim ceapa,si razuim morcovul.Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam

7 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • gogosari,orez
  • ceapa
  • ulei
  • oua,pasta de tomate
  • sare, de oase
  • patrunjel verde,otet ,piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitiv rece