gogosari cu orez si ochiuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari
  • orez
  • ceapa
  • ulei
  • oua
  • pasta de tomate
  • sare
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • otet
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei , se adauga pasta de tomate , sare, supa de oase , se fierb si se introduc la cuptor.

La orezul fiert se adauga patrunjelul verde, piper,se amesteca si se raceste .Gogosarii se umplu cu compozitia rezultata.Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet.

Cand sunt gata , se saot , se tin in apa rece, se asaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga deasupra patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor