Ceapa si orezul se inabusa in ulei , se adauga pasta de tomate , sare, supa de oase , se fierb si se introduc la cuptor.
La orezul fiert se adauga patrunjelul verde, piper,se amesteca si se raceste .Gogosarii se umplu cu compozitia rezultata.Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet.
Cand sunt gata , se saot , se tin in apa rece, se asaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga deasupra patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii