autor:

Anonim

» » Aperitive

gogosari cu orez si ochiuri

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
gogosari,orez, ceapa, ulei, oua,pasta de tomate, sare, de oase, patrunjel verde,otet ,piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si orezul se inabusa in ulei , se adauga pasta de tomate , sare, supa de oase , se fierb si se introduc la cuptor.
La orezul fiert se adauga patrunjelul verde, piper,se amesteca si se raceste .Gogosarii se umplu cu compozitia rezultata.Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet.
Cand sunt gata , se saot , se tin in apa rece, se asaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga deasupra patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosari cu orez si ochiuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Oua ochiuri in cuib de cartofi si cascaval

Ca ingrediente la piure, in afara de cartofi am folosit: lapte, unt, busuioc. Amestecam piureul

4 voturi    3 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Ouă florentine

Ouă florentine

În principiu, treaba stă cam la fel ca la Ouăle Benedict. Se sparg 4 ouă în 4 ceşti

2 voturi    4 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • gogosari,orez
  • ceapa
  • ulei
  • oua,pasta de tomate
  • sare, de oase
  • patrunjel verde,otet ,piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu crema de urda