autor:

Fara foto

» » Aperitive

Gogosari cu sos

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2014

Ingrediente
5 kg gogosari, 1 borcan sos cu pasta de tomate 650 gr, 250 gr zahar, 250 ml ulei, 250 ml otet [9 grade ], sare dupa gust, piper boabe, 2-3 foi de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Gogosarii se taie fideluta.



Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul, otetul, zaharul, sarea, piperul, foile de dafin si se pune pe foc.



Cand face bule desupra se adauga gogosarii. Dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa circa 7 min. Se da de pe foc si se pune compozitia in borcane de 400g.



Borcanele se fierb la bain-marie circa 40-50 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosari in sos pentru friptura

Gogosari in sos pentru friptura

Gogosari taiati fideluta se oparesc in comozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate

17 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Gogosari in sos

Gogosari in sos

Gogosarii se spala bine si li se scoate cotorul si semintele (incercati sa scoateti toate semintele

9 voturi    19 comentarii
3h 10 min
Bucate la borcan

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan sos cu pasta de tomate 650 gr
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet [9 grade ]
  • sare dupa gust
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Oua de prepelita murate

Oua de prepelita murate

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Taitei de casa

Taitei de casa

Se amesteca faina, oul si apa [cat cuprinde]. Se framanta bine pana se formeaza o coca potrivit

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftelute din cartofi (Aloo ki tikki)