autor:

mihaela idriceanu

» » Aperitive

gogosele aperitiv

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
24 de gogosele(choux), 250 g crema de branza, 150 g smantana groasa, marar,sare, 2 fire ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

se toaca ceapa marunt,se amesteca cu crema de branza,smantana,marar tocat si se sareaza dupa gust.
se umplu gogoselile,se acopera cu folie transparenta si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se orneaza cu rosii cherry taiate in jumatate si fire de patrunjel sau marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosele aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Tare bine arata, cum sa nu le poftesti?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte aspectoase!

  • Fara foto

    Mihaela11 , 11 aprilie 2010

    Delicios aperitivul tau si foarte frumos prezentat!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      Foarte rapid, aspectos si delicios. Felicitari !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Hristos a inviat!felicitari pt aperitiv

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2010

      multumesc valentina! paste fericit la toata lumea,plin de voie buna si bucate alese!:)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2010

      Un aperitiv excelent,iar prezentarea este de nota 10... Un Paste fericit...Hristos a Inviat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 24 de gogosele(choux)
  • 250 g crema de branza
  • 150 g smantana groasa
  • marar,sare
  • 2 fire ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bine arata, cum sa nu le poftesti?

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puisori( pentru decor)