autor:

emadina

» » Aperitive

Gogosele cu dovlecei

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
2 oua, 1 dovlecel ras, 300 ml lapte batut, 100 g branza de vaci, 300 g faina, sare, marar tocat, ulei pt.prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara o compozitie din lapte batut, oua sare si faina. Se adauga dovlecelul ras, branza de vaci si mararul.Se ia cu lingura din compozitie si se pun mici bilute in ulei incins. Se prajesc si apoi se servesc reci cu maioneza de usturoi/sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosele din dovlecei - desert

Gogosele din dovlecei - desert

Dovleceii se spala, se curata,se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu praful de sare ,se lasa in

28 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Risotto cu ceapa verde

Risotto cu ceapa verde

Ceapa verde se curata si se spala, se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    In loc de lapte batut nu putem adauga iaurt natural?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 dovlecel ras
  • 300 ml lapte batut
  • 100 g branza de vaci
  • 300 g faina
  • sare
  • marar tocat
  • ulei pt.prajit

Raporteaza reteta

IONELA

IONELA (Chef de cuisine)

In loc de lapte batut nu putem adauga iaurt natural?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitive cu brânză şi legume