Reteta postata pe: 28 august 2012
Ingrediente
500g faina,praf de copt,150g zahar,o esenta de rom,3 oua,un praf de sare,130g unt, pt prajit, zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-un castron se cerne faina si se amesteca impreuna cu praf de copt,se adauga rom,oua,sare si unt si se framanta cu mixerul.Se incalzeste fripteuza.
Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se taie in bucatele si se prajesc pe ambele parti.Se tavalesc prin zahar pudra si se servesc caldute
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu rom" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 30 august 2012
le-as numi gogosele-fursecuri...asa micute si delicate. sigur exceptionale
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012
ce bune!!!!!!!