1. Laptele, untul si sarea se pun la fiert. Se lasa sa dea 2 clocote, apoi se adauga faina si se amesteca energic pana cand aluatul se desprinde de vas. Se ia vasul de pefoc si se adauga ouale, unul cate unul, amestecand mereu pana obtinem o compozitie omogena.
2. Intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt se pun mici gramajoare cu ajutorul unei lingurite. Se coc 30 minute, in cuptor preincalzit, la foc potrivit.
3. Separat se freaca icrele cu painea inmuiata in apa rece, punand treptat uleiul, ca la maioneza. Se adauga, din cand in cand, suc de lamaie si apa minerala, pentru ca icrele sa devina albe. Se adauga ceapa tocata marunt si se sareaza.
4. Se umplu gogoselele cu icre, se aranjeaza pe un platou, pe care am pus foi de salata verde si se orneaza cu rondele de somon. Un vin alb sec poate acompania acest aperitiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii