autor:

Gaby

» » , Aperitive, Retete vegetariene

GOGOSELE DE CARTOFI

Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua, sare piper si ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Separat ,pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede,mai fierbi 2-3 minutesi il dai deoparte.(va esi ca un sos)Dupa ce cartofii au fost fierti ii cureti si ii treceti prin masina de tocat (ca pentru piure) apoi adaugi sisosul,pui ouale si amesteci pana omogenizezi totul.Potrivesti gustul de sare si piper , formezi gogosele pe care le pui la prajit in ulei bine incins
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSELE DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Gogosele din cartofi

Gogosele din cartofi

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale,faina

3 voturi    10 comentarii
30h
Aperitive cu oua
Gogosele din cartofi cu porumb

Gogosele din cartofi cu porumb

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua
  • sare piper si ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulce cu susan Dulce cu susan

Susanul il prajesc10 minute in cuptor. Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Conopida pane- specific tarilor arabe