autor:

Gaby

» » , Aperitive, Retete vegetariene

GOGOSELE DE CARTOFI

Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua, sare piper si ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Separat ,pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede,mai fierbi 2-3 minutesi il dai deoparte.(va esi ca un sos)Dupa ce cartofii au fost fierti ii cureti si ii treceti prin masina de tocat (ca pentru piure) apoi adaugi sisosul,pui ouale si amesteci pana omogenizezi totul.Potrivesti gustul de sare si piper , formezi gogosele pe care le pui la prajit in ulei bine incins
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSELE DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Gogosele din cartofi cu porumb

Gogosele din cartofi cu porumb

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam

0 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua
  • sare piper si ulei

Raporteaza reteta

Retete

din Retete vegetariene

Cartofi gratinati, cu telemea si ou Cartofi gratinati, cu telemea si ou

1. Se spala cartofii si se fierb in coaja circa 20 minute (nu complet fierti, pentru ca se mai coc in cuptor) 2. Se fierb ouale, tari

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chiftele de năut