autor:

Gaby

» » , Aperitive, Retete vegetariene

GOGOSELE DE CARTOFI

Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua, sare piper si ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare. Separat ,pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede,mai fierbi 2-3 minutesi il dai deoparte.(va esi ca un sos)Dupa ce cartofii au fost fierti ii cureti si ii treceti prin masina de tocat (ca pentru piure) apoi adaugi sisosul,pui ouale si amesteci pana omogenizezi totul.Potrivesti gustul de sare si piper , formezi gogosele pe care le pui la prajit in ulei bine incins
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSELE DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive
Gogosele din cartofi

Gogosele din cartofi

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale,faina

3 voturi    10 comentarii
30h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2kg de cartofi,50gr. de unt, linguri de faina,o ceasca cu apa ,2 oua
  • sare piper si ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Bame cu ciuperci si orez