Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert se lasa la scurs si se paseaza obtinandu-se un piure.
Se adauga untul,galbenusurile de ou,sare,piper,nucsoara dupa gust,se amesteca si se lasa la racit.
Se modeleaza 1-2 batonase din aceasta compozitie si se portioneaza cu ajutorul unui cutit.
Gogoselele astfel formate (de grosimea unui deget) se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se pot servi ca atare calde sau reci ,cu branza sau cascaval ras deasupra...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii