1. Se adauga in masina de paine, la programul pentru aluat, laptele, sarea, zaharul, 30 ml ulei si putina faina.
2. Se mixeaza totul, iar apoi se adauga drojdia.
3. Se pune si coaja rasa de lamaie si faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem o coca de consistenta medie.
4. Se lasa timp de 1 h si 30 minute.
5. Se incinge uleiul si se prepara siropul.
6. Luam cu o lingurita aluat si il punem in uleiul incins. Se intorc gogoselele pe toate partile sa se rumeneasca. Apoi le punem in sirop.
Sunt un desert gustos!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii