Intr-o tigaie mica, pusa la foc mediu, combinati apa, 2 linguri si jumatate de zahar, sare si 2 linguri de ulei. Fierbeti amestecul si luati de pe foc. Adaugati faina pana ce amestecul formeaza o bila de coca.
Incingeti ulei pentru prajit, sa fie suficient ulei astfel incat sa acopere gogoselele. Puneti aluatul intr-o punga de paste sau in masina de tocat si scoateti fasii lungi de coca. Prajiti pana ce devin aurii si scurgeti surplusul de ulei pe servetele.
Combinati ½ de ceasca de zahar si scortisoara. Dati gogosile prin acest amestec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii