Se pune la fiert apa cu uleiul. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine de cateva ori si se ia vasul de pe foc. Dupa 5-6 minute se adauga pe rand cate un ou amestecand mereu si la urma se adauga cartofii care au fost pusi la fiert in coaja, dupa care curatati au fost dati prin masina de tocat.
Se pune sare si piper dupa gust si se amesteca bine.
Din compozitie se formeaza gogosele mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Se servesc stropite cu unt si smantana.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii