Gogosele pripite cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 200 g faina
  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 50 g unt pentru stropit gogoselele
  • smantana

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu uleiul. Cand au dat in clocot se toarna faina, se amesteca bine de cateva ori si se ia vasul de pe foc. Dupa 5-6 minute se adauga pe rand cate un ou amestecand mereu si la urma se adauga cartofii care au fost pusi la fiert in coaja, dupa care curatati au fost dati prin masina de tocat.

Se pune sare si piper dupa gust si se amesteca bine.

Din compozitie se formeaza gogosele mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.

Se servesc stropite cu unt si smantana.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise