Am amestecat drojdia cu zaharul pana a devenit o crema,am adaugat apa calda putin cate putin pana la dizolvarea drojdiei,am unit iaurtul si oul intreg si am incorporat faina cu sarea;
Am framantat bine ,pana ce coca a avut o consistenta buna ca de paine,daca este necesar mai adaugati putina faina,nu trebuie sa fie lipicioasa,
Am lasat la crescut coca cam 2 ore,dupa care am intins o foaie mai groasa am decupat cercuri si inimioare cu o forma de biscuiti,si-am lasat la crescut cam 20 minute;
Am prajit gogoselele in ulei incins pe o parte si pe cealalta;
Cand sau colorat frumos le-am scos pe hartie de bucatarie,dupa care le-am pudrat cu zahar tos sau...le-am umplut cu nutella pt cei mai pofticiosi!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii