Intr-o craticioara se pune vinul la fiert,iar cand a dat in clocot se adauga untul,oprim focul si amestecam pana se topeste.Cand s-a topit untul adaugam faina amestecand foarte bine pana se formeaza aluatul.
Dupa ce aluatul s-a racit,se adauga ouale pe rand si amestecam pana se omogenizeaza.
Se formeaza gogosele de diferite forme si marimi.
Intr-un ibric punem mierea,zaharul,apa,miezul de nuca si fierbem pana se formeaza siropul.
Separat intr-o farfurie,castronel amestecam zaharul pudra,scortisoara si miezul de nuca macinat pentru ornat.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim gogoselele pe ambele parti.
Dupa ce s-au prajesc gogoselele,acestea se trec prin sirop,apoi se tavalesc prin amestecul de zahar pudra, nuca,scortisoara si se aranjeaza pe platou.
Siropul care ramane il puteti turna putin cate putin deasupra gogoselelor care sunt deja aranjate pe platou...
Sunt bucuroasa ca mi-au iesit atat de bune, ca sa va pot impartasi si voua aceasta noua reusita...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii