autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Gogosele

Autor: peach81 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: peach81 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
- 8 oua, -350g faina(o cana mare), -250ml ulei, -1/2 l Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.
Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.
Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)
Cuptorul sa fie f bine incins
Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.
Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.
Se pun la foc foarte iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
gogosele din orez

gogosele din orez

Se fierbe orezul. drojdia se inmoaie in lapte caldut cu lingura de zahar. Maiaua se amesteca cu orezul

12 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Punem ingredientele pentru aluat, in aparatul de paine, exact in ordinea enumerata mai sus. Proramam

3 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Ardei gras umplut cu urda si cas