autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Gogosele

Autor: peach81 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: peach81 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
- 8 oua, -350g faina(o cana mare), -250ml ulei, -1/2 l Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.
Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.
Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)
Cuptorul sa fie f bine incins
Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.
Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.
Se pun la foc foarte iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele, reteta Antzukai

Gogosele, reteta Antzukai

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau

21 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri
Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Gogosele din cartofi pentru aperitiv

Cartofii se curata de coaja,se taie cubulete si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce au fiert

28 voturi    20 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu brinza
gogosele aperitiv