Reteta postata pe: 06 martie 2009
Ingrediente
- 8 oua, -350g faina(o cana mare), -250ml ulei, -1/2 l Apa
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.
Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.
Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)
Cuptorul sa fie f bine incins
Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.
Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.
Se pun la foc foarte iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede
22 voturi
10 comentarii
25 min
Mixam ouale cu sarea si zaharul intr-un bol adaugam uleiul, apoi, treptat 5linguri faina, amestecand
14 voturi
26 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate