autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Gogosele

Autor: peach81 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: peach81 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
- 8 oua, -350g faina(o cana mare), -250ml ulei, -1/2 l Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.
Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.
Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)
Cuptorul sa fie f bine incins
Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.
Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.
Se pun la foc foarte iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele foarte bune - ENY -

Gogosele foarte bune - ENY -

Se dizolva drojdia in 200 - 300 ml lapte caldut cu 5 lingurite de zahar si putina faina (pentru

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Eclere / gogosele cu crema de vanilie si frisca

Eclere / gogosele cu crema de vanilie si frisca

Inainte de venirea pe lume a fiicei mele stateam destul de mult prin bucatarie, pregatind diverse

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline