autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Gogosele

Autor: peach81 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: peach81 (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
- 8 oua, -350g faina(o cana mare), -250ml ulei, -1/2 l Apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert ½ apa cu ulei si cu putina sare.Se clocoteste, apoi se amesteca faina mestecandu-se.Se da la oparte.
Se raceste –Usor calduta se inglobeaza cate un ou pe rand.
Se lasa un sfert de ora (poti si o ora, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine)
Cuptorul sa fie f bine incins
Tava se unge cu ulei sau pui hartie de copt.
Se pune din compozitie cu lingurita in tava…din loc in loc.
Se pun la foc foarte iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosele din cartofi cu porumb

Gogosele din cartofi cu porumb

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Gogosele ineluse

Gogosele ineluse

Toate ingredientele se mixeaza bine, rezultand astfel un aluat curgator, dar mai gros decat cel de

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 8 oua
  • -350g faina(o cana mare)
  • -250ml ulei
  • -1/2 l Apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Branza halloumi prajita