autor:

Iuliana Matei

» » Prajituri

Gogosi

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr faina,, 120 gr unt, , 40 gr drojdie, , o lingura zahar,, o lingurita rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

De freaca drojdia, zaharul .
Se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute.
Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogosi cu brinza

Gogosi cu brinza

Toate componentele se amestica(inafara de fructele uscate).In farfurie de toarna faina, se pune masa

24 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Se prepara o maia astfel: Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si se dizolva intr-o ceasca

15 voturi    0 comentarii
50h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Da ce bbine arataaaaa! Si bune !!!!!

  • Fara foto

    TEODORA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca sunt delicioase.

  • diviana

    diviana (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Lapte caldut.... cati ml????

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Si apoi se prajesc in uleiul incins, nu Iuliana ??? Cite galbenusuri folosesti ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr faina,
  • 120 gr unt
  • 40 gr drojdie
  • o lingura zahar,
  • o lingurita rom

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Da ce bbine arataaaaa! Si bune !!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Fursecuri de Craciun