Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt. In alt bol frecam untul care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam pana cand zaharul se topeste. Amestecul de lapte il adaugam treptat peste faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase, la sfarsit am adaugat coaja rasa de la o portocala.
Am pus uleiul intr-o oala mica si l-am pus sa se incalzeasca pe aragaz la foc mediu. Intre timp am format bilute din aluat, cand s-a incins uleiul adaugam bilutele pe rand si le prajim pe ambele parti pana devin aurii.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii