Se pune 1 kg faina intr-un castron mai mare.Se face o gropita in mijloc.
Laptele se incalzeste.Drojdia se desface in putin lapte caldut si se lasa deoparte.
Intr-un castron se bat ouale,se adauga iaurtul,untul topit,coaja de lamaie si se pune restul de lapte.Se adauga aceasta compozitie lichida in faina.
Se mesteca pana iese un aluat tare.Daca trebuie se mai adauga faina.Se lasa la crescut pana cand aluatul isi dubleaza volumul.
Cand a crescut suficient se intinde din aluat cu sucitorul si se taie diferite forme.Se prajesc in ulei incins.Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii