autor:

mariana

» » Aperitive

Gogosi cu cascaval

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Slbusurile se bat spuma tare, cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile. Ae formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci, care se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gogosi cu cascaval

Gogosi cu cascaval

- albusurile se bat spuma tare - cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile -

13 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Clatite cu cascaval

Clatite cu cascaval

Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste apoi se adauga apa minerala si se amesteca

11 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Sunt un fel de crochete cred.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt un fel de crochete cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete cu sos tomat si feta