autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu cascaval

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

- albusurile se bat spuma tare
- cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile
- se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet
- se prajesc in ulei incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Tarta de lamaie cu bezea

Tarta de lamaie cu bezea

Am primit in dar Carte regala de bucate, scrisa de Principesa Margareta a Romaniei si am dorit sa

30 voturi    11 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sunt o bunatate,felicitari.

  • Fara foto

    valentina ionita , 25 iulie 2009

    Sunt foarte gustoase, am incercat si eu reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

    Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Si eu pregatesc ,dar le fac mici si totunde pentru aperitiv.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Dragute, de efect, foarte usor de facut, excelente pt aperitiv.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Cum se consuma, ca aperitiv?????? Reteta e buna!

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Am o intrebare: faina nu se adauga deloc, se foloseste doar pesmet?

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Arata bine. Eu de obicei le fac umplute cu branza sau cu dulceata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Sunt o bunatate,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Royal Tiramisu