Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
- albusurile se bat spuma tare
- cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile
- se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet
- se prajesc in ulei incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009
Si eu pregatesc ,dar le fac mici si totunde pentru aperitiv.
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Dragute, de efect, foarte usor de facut, excelente pt aperitiv.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
Cum se consuma, ca aperitiv?????? Reteta e buna!
Zotu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009
Am o intrebare: faina nu se adauga deloc, se foloseste doar pesmet?
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008
Arata bine. Eu de obicei le fac umplute cu branza sau cu dulceata.