autor:

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu cascaval

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

- albusurile se bat spuma tare
- cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile
- se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet
- se prajesc in ulei incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sunt o bunatate,felicitari.

  • valentina ionita , 25 iulie 2009

    Sunt foarte gustoase, am incercat si eu reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

    Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Si eu pregatesc ,dar le fac mici si totunde pentru aperitiv.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Dragute, de efect, foarte usor de facut, excelente pt aperitiv.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Cum se consuma, ca aperitiv?????? Reteta e buna!

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Am o intrebare: faina nu se adauga deloc, se foloseste doar pesmet?

    • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Arata bine. Eu de obicei le fac umplute cu branza sau cu dulceata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Sunt o bunatate,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Estonian Kringel