autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu cascaval

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

- albusurile se bat spuma tare
- cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile
- se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet
- se prajesc in ulei incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de dovleac împletita

Placinta de dovleac împletita

Aluat: cernem faina intr-un castron. Facem o adincitura in mijlocul fainii si punem restul ingredientelor.Framantam

1 vot    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mac si budinca de vanilie

Tarta cu mac si budinca de vanilie

Pentru blat,se freaca margarina,apoi se pune zaharul ;se mixeaza,f.bine.Apoi,se adauga oul,vanilia

15 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sunt o bunatate,felicitari.

  • Fara foto

    valentina ionita , 25 iulie 2009

    Sunt foarte gustoase, am incercat si eu reteta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

    Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Si eu pregatesc ,dar le fac mici si totunde pentru aperitiv.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Dragute, de efect, foarte usor de facut, excelente pt aperitiv.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Cum se consuma, ca aperitiv?????? Reteta e buna!

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Am o intrebare: faina nu se adauga deloc, se foloseste doar pesmet?

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

      Arata bine. Eu de obicei le fac umplute cu branza sau cu dulceata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • 4 albusuri
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Sunt o bunatate,felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Bomboane rafaello