Cele doua tipuri de faina se amesteca foarte bine si se face o coca destul de consistenta, se fac bilute de marimea unei nuci,care se intind intr-o punguta, unsa cu ulei de masline si se fac de marimea unei gogosi, apoi se prajesc in ulei de floarea soarelui. Se scot pe un platou, unde innainte au fost puse servetele de hartie pt a absorbi uleiul.ceapa se prepara cu mult timp inainte pt. ca trebuie fiarta in uleiul de masline, cand devine maronie la culoare, se scurge de ulei se amesteca cu 50 gr de branza mucegaita si 4 linguri cu miere, apoi se toarna deasupra gogosilor, prajite anterior. Sunt delicioase.
Pofta buna!
Am fost bucatar intr-o tara straina asa ca daca respectati intocmai reteta o sa va lingeti pe degete!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii