autor:

chislitchi anda nicoleta

» » Aperitive

Gogosi cu ceapa si miere

Autor: chislitchi anda nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 30 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: chislitchi anda nicoleta (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 30 martie 2011

Ingrediente
600 gr. faina de malai foarte fina,, , 300 gr. faina de grau, , , sare de gust,, , 2 kg ceapa mica,, , 500 ml ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cele doua tipuri de faina se amesteca foarte bine si se face o coca destul de consistenta, se fac bilute de marimea unei nuci,care se intind intr-o punguta, unsa cu ulei de masline si se fac de marimea unei gogosi, apoi se prajesc in ulei de floarea soarelui. Se scot pe un platou, unde innainte au fost puse servetele de hartie pt a absorbi uleiul.ceapa se prepara cu mult timp inainte pt. ca trebuie fiarta in uleiul de masline, cand devine maronie la culoare, se scurge de ulei se amesteca cu 50 gr de branza mucegaita si 4 linguri cu miere, apoi se toarna deasupra gogosilor, prajite anterior. Sunt delicioase.



Pofta buna!



Am fost bucatar intr-o tara straina asa ca daca respectati intocmai reteta o sa va lingeti pe degete!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ceapa si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. faina de malai foarte fina,
  • 300 gr. faina de grau
  • sare de gust,
  • 2 kg ceapa mica,
  • 500 ml ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Corabioare de dovlecei umplute cu branza