Cele doua tipuri de faina se amesteca foarte bine si se face o coca destul de consistenta, se fac bilute de marimea unei nuci,care se intind intr-o punguta, unsa cu ulei de masline si se fac de marimea unei gogosi, apoi se prajesc in ulei de floarea soarelui. Se scot pe un platou, unde innainte au fost puse servetele de hartie pt a absorbi uleiul.ceapa se prepara cu mult timp inainte pt. ca trebuie fiarta in uleiul de masline, cand devine maronie la culoare, se scurge de ulei se amesteca cu 50 gr de branza mucegaita si 4 linguri cu miere, apoi se toarna deasupra gogosilor, prajite anterior. Sunt delicioase.
Pofta buna!
Am fost bucatar intr-o tara straina asa ca daca respectati intocmai reteta o sa va lingeti pe degete!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii