autor:

chislitchi anda nicoleta

» » Aperitive

Gogosi cu ceapa si miere

Autor: chislitchi anda nicoleta (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 30 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: chislitchi anda nicoleta (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 30 martie 2011

Ingrediente
600 gr. faina de malai foarte fina,, , 300 gr. faina de grau, , , sare de gust,, , 2 kg ceapa mica,, , 500 ml ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cele doua tipuri de faina se amesteca foarte bine si se face o coca destul de consistenta, se fac bilute de marimea unei nuci,care se intind intr-o punguta, unsa cu ulei de masline si se fac de marimea unei gogosi, apoi se prajesc in ulei de floarea soarelui. Se scot pe un platou, unde innainte au fost puse servetele de hartie pt a absorbi uleiul.ceapa se prepara cu mult timp inainte pt. ca trebuie fiarta in uleiul de masline, cand devine maronie la culoare, se scurge de ulei se amesteca cu 50 gr de branza mucegaita si 4 linguri cu miere, apoi se toarna deasupra gogosilor, prajite anterior. Sunt delicioase.



Pofta buna!



Am fost bucatar intr-o tara straina asa ca daca respectati intocmai reteta o sa va lingeti pe degete!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ceapa si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Omleta cu vinete coapte

Omleta cu vinete coapte

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare). Intre timp,

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Tarta cu amestec mexican

Tarta cu amestec mexican

Se framanta toate ingredientele pentru aluat si se tine la frigider cam 1/2 ora dupa care se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. faina de malai foarte fina,
  • 300 gr. faina de grau
  • sare de gust,
  • 2 kg ceapa mica,
  • 500 ml ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval