autor:

Camelia

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2017

Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie, 20 g unt topit, 1 ou, 24 ml ulei, 200 ml lapte, esenta de vanilie, 1 praf de sare, 2 linguri de zahar, nutella, zahar pudra, 1 l ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare



Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte. Amestecam usor pana dizovam drojdia in lapte. Punem restul de lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie intr-o craticioara si o lasam la foc mic, pana se topeste zaharul.



Intr-un bol, punem faina, oul, untul topit, drojdia si sarea. Incepem sa framantam aluatul pana la omogenizare. Adaugam uleiul si il framantam pana nu mai este lipicios. Acoperim vasul in care am pus aluatul si il lasam la dospit o ora. Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul cu un sucitor. Cu ajutorul unui pahar, taiem gogosile.



Punem uleiul intr-o tigaie mare si il lasam sa se incinga. Adaugam gogosile. Le lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele absorbante. Procedam astfel, pana terminam de prajit toate gogosile. Cu ajutorul unui pos, umplem gogosile cu nutella. La final, presaram zahar pudra peste ele. Sunt foarte bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi umplute cu ciocolata

Gogosi umplute cu ciocolata

1.Puneti laptele la foc,adaugati sarea ,zaharul vanilat si zaharul si amestecati continuu pana este

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 20 g unt topit
  • 1 ou
  • 24 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri de zahar
  • nutella
  • zahar pudra
  • 1 l ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia
Mini cupcakes

Mini cupcakes

Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Clatite cu dulceata de capsuni sau prune