Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte. Amestecam usor pana dizovam drojdia in lapte. Punem restul de lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie intr-o craticioara si o lasam la foc mic, pana se topeste zaharul.
Intr-un bol, punem faina, oul, untul topit, drojdia si sarea. Incepem sa framantam aluatul pana la omogenizare. Adaugam uleiul si il framantam pana nu mai este lipicios. Acoperim vasul in care am pus aluatul si il lasam la dospit o ora. Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul cu un sucitor. Cu ajutorul unui pahar, taiem gogosile.
Punem uleiul intr-o tigaie mare si il lasam sa se incinga. Adaugam gogosile. Le lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele absorbante. Procedam astfel, pana terminam de prajit toate gogosile. Cu ajutorul unui pos, umplem gogosile cu nutella. La final, presaram zahar pudra peste ele. Sunt foarte bune!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Daniel Deceanu • 28 August 2023, 23:18 Camelia.