Reteta de gogosi cu ciocolata. Cum faci gogosi cu ciocolata reteta pas cu pas.
Se framanta toate ingredientele cu laptele caldut.
Rezulta o coca elastica si parfumata. Lasi la crescut 30 minute.
Intinzi o foaie de aluat. Pui gramajoare de ciocolata rasa, cu distanta intre ele, pui alta foaie deasupra, decupezi cu pahar, astfel obtii gogosi cu ciocolata in mijloc.
Foile vor ramane lipite intre ele si, cand cresc, se lipesc si mai bine. Le lasi inca 30 min la crescut in tava unsa cu ulei (nu faina).
In cele 30 min le mai intorci.
Prajesti pe o parte si pe alta in ulei incins.
Pudrezi cu zahar dupa ce s-au racorit nitel.
Apoi savurati cu pofta. Reteta de gogosi cu ciocolata este grozava si merita incercata!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii