Se pune untul si sarea in apa, se pun la foc si se lasa pina incepe sa clocoteasca. Se adauga faina toata odata, amestecindu-se bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale unul cite unul si se amesteca. Se toarna cu cornetul sau cu lingurita bucati rotunde, in forma de melc, in tava neunsa. Se coc la foc potrivit ca sa creasca bine. Coapte, se scot, se lasa sa se raceasca si se umple cu crema de vanilie sau de ciocolata, facindu-li-se o gaura in fund. Crema de vanilie se pregateste astfel: se amesteca galbenusurile, zaharul si faina la care se adauga putin cite putin lapte clocotit, amestecindu-se bine. Se fierbe la foc iute, pina ce se ingroasa bine, amestecindu-se cu telul ca sa nu se prinda. Cind crema este aproape gata se adauga batonul de vanilie, albusurile batute spuma si untul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii