Dovleceii se spala, se curata,se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu praful de sare ,se lasa in strecuratoare sa se scurga,apoi se mai storc putin de surplusul de zeama.Se adauga zaharul tos,ouale si faina cat sa se ingroase ci cat sa se poata forma gogosele.Se pun cu lingurita in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,dupa care se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii