Se bat 3 oua, bine pana face spuma. Apo se pune putin zahar pana se termina jumatatea de kg de zahar, pe urma se pune zaharul vanilat si se amesteca in continuare pe urma se pune coaja de lamaie, esenta de rom sau vanilie si dupa aceea se pune drojdia dizolvata in apa calda cu o lingurita de zahar, apoi se pune faina si se amesteca foarte bine sa nu ramana cocoloase daca mai este nevoie puneti apa apoi se lasa la crescut cam o jumatate de ora sau chiar o ora, depinde de drojdie. Aluatul trebuie sa fie moale nu tare. Dupa ce s-a umflat aluatul se incinge uleiul foarte bine si se ia cu o lingura si se pune il tigaie, oala etc. fiecare face in ce are. La sfarsit cand sunt gata se servesc cu zahar vanilat. Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii