Se pun stafidele in apa impreuna cu, coaja razuita de la o lamaie si se lasa cam o ora. Se curata merele si se taie cuburi. Intr-un vas se cerne faina impreuna cu praful de copt, se adauga zaharul, zaharul vanilat si sarea si se amesteca. Se adauga ouale, laptele (mie mi-a trebuit mai putin de un pahar asa ca nu il puneti tot de la inceput), stafidele stoarse bine si merele. Se amesteca totul. Se prajesc in ulei la foc mic punandu-se cu o lingura ( eu am folosit cea pentru luat inghetata). Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii