Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si se unge cu unt 6 forme de 200 ml;
Pentru a pregati toppingul se amesteca untul, zaharul si romul intr-un castron, se fierbe 2 min pana se caramelizeaza. Se toarna cu grija putin amestec pe fundul fiecarei forme, apoi se pune o felie de ananas si in mijlocul fiecareia o cireasa;
Pentru a pregati blatul se pune nuca de cocos pe foc, amestecand des, pana cand incepe sa devina aurie, apoi se lasa sa se raceasca;
Se amesteca celelalte ingrediecte cu nuca de cocos topita pana se omogenizeaza. Se pune compozitia peste feliile de ananas, se pun formele in tava si se pun la cuptor, circa 20 min, pana cresc.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii