autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu nuca de cocos si ananas

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
Toping:, , 100g unt, 100g zahar, 2 linguri rom, 6 rondele de ananas, 6 cirese glasate, , Blat:, , 50 g nuca de cocos uscata si neindulcita, 100 g unt, 200g zahar, 3 oua mari, 200 g faina, 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite esenta de vanilie, 100 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si se unge cu unt 6 forme de 200 ml;

Pentru a pregati toppingul se amesteca untul, zaharul si romul intr-un castron, se fierbe 2 min pana se caramelizeaza. Se toarna cu grija putin amestec pe fundul fiecarei forme, apoi se pune o felie de ananas si in mijlocul fiecareia o cireasa;

Pentru a pregati blatul se pune nuca de cocos pe foc, amestecand des, pana cand incepe sa devina aurie, apoi se lasa sa se raceasca;

Se amesteca celelalte ingrediecte cu nuca de cocos topita pana se omogenizeaza. Se pune compozitia peste feliile de ananas, se pun formele in tava si se pun la cuptor, circa 20 min, pana cresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu nuca de cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu banana si caramel

Clatite cu banana si caramel

Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea . Le batem bine . Adaugam coaja de la

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Negresa cu nuci si stafide

Negresa cu nuci si stafide

Se freaca bine ouale cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, incepem sa punem pe rand ulei, lapte si

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Toping:
  • 100g unt
  • 100g zahar
  • 2 linguri rom
  • 6 rondele de ananas
  • 6 cirese glasate
  • Blat:
  • 50 g nuca de cocos uscata si neindulcita
  • 100 g unt
  • 200g zahar
  • 3 oua mari
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 ml lapte

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tiramisu cu piersici