autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu nuca de cocos si ananas

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
Toping:, , 100g unt, 100g zahar, 2 linguri rom, 6 rondele de ananas, 6 cirese glasate, , Blat:, , 50 g nuca de cocos uscata si neindulcita, 100 g unt, 200g zahar, 3 oua mari, 200 g faina, 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite esenta de vanilie, 100 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si se unge cu unt 6 forme de 200 ml;

Pentru a pregati toppingul se amesteca untul, zaharul si romul intr-un castron, se fierbe 2 min pana se caramelizeaza. Se toarna cu grija putin amestec pe fundul fiecarei forme, apoi se pune o felie de ananas si in mijlocul fiecareia o cireasa;

Pentru a pregati blatul se pune nuca de cocos pe foc, amestecand des, pana cand incepe sa devina aurie, apoi se lasa sa se raceasca;

Se amesteca celelalte ingrediecte cu nuca de cocos topita pana se omogenizeaza. Se pune compozitia peste feliile de ananas, se pun formele in tava si se pun la cuptor, circa 20 min, pana cresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu nuca de cocos si ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosii (reteta bunici)

Gogosii (reteta bunici)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul

29 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
Cuib de viespe

Cuib de viespe

Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Toping:
  • 100g unt
  • 100g zahar
  • 2 linguri rom
  • 6 rondele de ananas
  • 6 cirese glasate
  • Blat:
  • 50 g nuca de cocos uscata si neindulcita
  • 100 g unt
  • 200g zahar
  • 3 oua mari
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 ml lapte

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Invartita moldoveneasca