autor:

IONELA

» » Dulciuri diverse

GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
faina,drojdie,zahar,oua,esenta sau coaja de lamaie sau portocala,lapte,unt,un praf de sare si topping de ciocolata ,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem putin cate putin peste faina,unde adaugam si ouale batute ,untul,esenta si framantam pana obtinem un aluat de consistenta nici prea moale nici prea tare ,potrivit .Lasam sa dospeasca dupa care intindem coca pe o planseta si cu un pahar ori cana taiem gogosile iar in mijloc cu un dop ori un paharut mai mic.Mai lasam o jum de ora pe planseta sa mai creasca apoi le punem intr-o tigaie in uleiul incins.Dupa ce le scoatem le turnam deasupra topping de ciocolata sau zahar pudra dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mar in foietaj

Mar in foietaj

Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fisii inguste (1 cm). Se decojeste

2 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Stiu ca e post dar nu ma pot abtine de la dulciuri.Gustoasa si usor de preparat!Se bat ouale si zaharul

10 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • ioana!

    ioana! (Bucatar) , 12 februarie 2011

    Arata delicios :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    Nu ai scris gramajul...

  • Fara foto

    n!ky88 (Bucatar) , 16 iulie 2010

    De ce nu ai scris nici un gramaj, eu sunt incepatoare de unde sa stiu cat trebuie sa pun din fiecare.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Mi-ai facut o pofta!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      nu ma supar insa eu nu aveam un gramaj am facut asa dupa ochi cum se spune ati vazut ca la gogosi nu pune toata lumea dupa o masura anume

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Cred ca nu te superi daca iti atrag atentia ca la o reteta trebuie sa scrii neaparat si gramajul! Eu stiu sa fac gogosi dar...fetele tinerele ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm!!! ce apetisante sunt.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • faina,drojdie,zahar,oua,esenta sau coaja de lamaie sau portocala,lapte,unt,un praf de sare si topping de ciocolata ,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

44 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

ioana! (Bucatar)

Arata delicios :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Biscuiti scotieni