autor:

IONELA

» » Dulciuri diverse

GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
faina,drojdie,zahar,oua,esenta sau coaja de lamaie sau portocala,lapte,unt,un praf de sare si topping de ciocolata ,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem putin cate putin peste faina,unde adaugam si ouale batute ,untul,esenta si framantam pana obtinem un aluat de consistenta nici prea moale nici prea tare ,potrivit .Lasam sa dospeasca dupa care intindem coca pe o planseta si cu un pahar ori cana taiem gogosile iar in mijloc cu un dop ori un paharut mai mic.Mai lasam o jum de ora pe planseta sa mai creasca apoi le punem intr-o tigaie in uleiul incins.Dupa ce le scoatem le turnam deasupra topping de ciocolata sau zahar pudra dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "GOGOSI CU TOPPING DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
MELCISORI CU LAPTE

MELCISORI CU LAPTE

Fierbem melcisorii in apa si cand sunt fierti ii punem in oala cu cei 2 litri de lapte si adaugam

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt si cocos

Fursecuri cu unt si cocos

1. Untul lasat la temperatura camerei il mixam impreuna cu zaharul pudra si vanilia pana devine cremos.

4 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • ioana!

    ioana! (Bucatar) , 12 februarie 2011

    Arata delicios :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    Nu ai scris gramajul...

  • Fara foto

    n!ky88 (Bucatar) , 16 iulie 2010

    De ce nu ai scris nici un gramaj, eu sunt incepatoare de unde sa stiu cat trebuie sa pun din fiecare.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Mi-ai facut o pofta!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      nu ma supar insa eu nu aveam un gramaj am facut asa dupa ochi cum se spune ati vazut ca la gogosi nu pune toata lumea dupa o masura anume

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Cred ca nu te superi daca iti atrag atentia ca la o reteta trebuie sa scrii neaparat si gramajul! Eu stiu sa fac gogosi dar...fetele tinerele ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm!!! ce apetisante sunt.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • faina,drojdie,zahar,oua,esenta sau coaja de lamaie sau portocala,lapte,unt,un praf de sare si topping de ciocolata ,ulei

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

ioana! (Bucatar)

Arata delicios :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Bomboane Raffaello