Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se pune tapioca intr-un castron de metal. Se amesteca uleiul cu apa si cu care si se pune pe foc, se da mixtura in clocot, apoi se amesteca cu tapioca si se amesteca cu o lingura de lemn. Se amesteca pina se obtine un aluat ferm. Apoi se pun ouale apoi cascavalul. Apoi se pune iaurtul. Se face cu miinile unse cu ulei, se fac bilute de coca ca o minge de tenis. Apoi se da cuptorul la 160 de gr. si se unge o tava cu unt si se coace 25-30 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii