autor:

Anonim

» » Aperitive

gogosi din cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

100 ml de ulei se amesteca cu catitate dubla de apa si se fierbe .Se adauga 250 ml de faina si se continua fierberea inca 5 min.Se raceste ,se adauga un ou si se amesteca pentru omogenizare.Se adauga cartofi ,sare si piper.Din aceasta compozitie se modeleaza bucati rotunde de coca ,folosint faina si se pune la foc intr-o tava cu ulei infierbantat .
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosi din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pancakes cu ciuperci

Pancakes cu ciuperci

Taiem ciupercile (spalate, curatate, etc), nu marunt, ci bucatele ceva mai mari, sa se simta; incingem

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se

22 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paine umpluta