100 ml de ulei se amesteca cu catitate dubla de apa si se fierbe .Se adauga 250 ml de faina si se continua fierberea inca 5 min.Se raceste ,se adauga un ou si se amesteca pentru omogenizare.Se adauga cartofi ,sare si piper.Din aceasta compozitie se modeleaza bucati rotunde de coca ,folosint faina si se pune la foc intr-o tava cu ulei infierbantat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii