Gogosi Donuts

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Gogosi Donuts

Ingrediente

  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 50ml apa calduta
  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 600-700g faina
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Drojdia se dizolva in apa calduta.

Intr-un castron se amesteca laptele, uleiul, ouale, zaharul si scortisoara.

Se adauga peste compozitia obtinuta drojdia si faina, se framanta bine si se lasa la crescut.

Cu sucitorul se intinde foaia de 1 cm grosime.

Cu ajutorul a doua pahare, unul mare si unul mic se fac gogosile care se prajesc in ulei incins cate 1 min pe fiecare parte, fara sa se arda.

Se servesc pudrate cu zahar sau cu glazura de cioclata sau vanlie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor