Gogosi Donuts

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Gogosi Donuts

Ingrediente

  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 50ml apa calduta
  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 600-700g faina
  • 3 linguri zahar
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Drojdia se dizolva in apa calduta.

Intr-un castron se amesteca laptele, uleiul, ouale, zaharul si scortisoara.

Se adauga peste compozitia obtinuta drojdia si faina, se framanta bine si se lasa la crescut.

Cu sucitorul se intinde foaia de 1 cm grosime.

Cu ajutorul a doua pahare, unul mare si unul mic se fac gogosile care se prajesc in ulei incins cate 1 min pe fiecare parte, fara sa se arda.

Se servesc pudrate cu zahar sau cu glazura de cioclata sau vanlie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise