Mixati oul cu zaharul.
Adaugati untul topit si racit si mixati in continuare inca 1 minut.
Adaugati laptele iar la final faina amestecata cu praful de copt, nucsoara si coaja de lamaie rasa.
Ungeti formele de gogosi/ briose cu unt si pudrati-le cu faina.
Umpleti formele tinand cont de faptul ca gogosile vor mai creste putin la cuptor.
Coaceti la 190 g C pentru aproximativ 15-20 de minute.
Pentru glazura, topiti untul la foc mic. Separat, amestecati intr-un castron zaharul si scortisoara.
Ungeti fiecare gogoasa cu unt pe toate partile si treceti-o prin zahar cu scortisoara.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii