autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

gogosi pripite

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, cascaval, branza telemea, oua, faina, ulei, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Branzeturile se amesteca bine , ca sa se omogenizeze;se adauga ouale , faina si mararul tocar marunt. Se ia din compozitie o lingura cu varf , se ruleaza pe o foaie de nylon presarat cu faina formand un sul de 2 cm. Acestea se modeleaza in forma de bila si se dau prin faina. Se pregatesc toate si se asaza pe faina. Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se adauga gogosile . Se rumenesc uniform.
Daca ti-a placut reteta noastra "gogosi pripite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu pere, mere si morcov

Tarta cu pere, mere si morcov

In bolul de la mixer punem faina, zahar, sarea, untul, galbenusul si apa. Si amestecam la viteza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciocolată de casă în foi Lica

Ciocolată de casă în foi Lica

Se cern împreună cacaua şi laptele praf, amestecându-se bine. Apa cu zahărul, zeama de lămâie,

11 voturi    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • branza de vaci
  • cascaval
  • branza telemea
  • oua
  • faina
  • ulei
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Tiberius Parfe