autor:

elenita

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Gogosi pufoase

Autor: elenita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elenita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie, 150 ml lapte cald, 70 g zahar, 2 oua, , , 30 ml ulei un praf de sara, vanilie(1 pliculet), coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

151 voturi

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia iar jumatate cu zaharul,zaharul vanilat,ouale,,uleiul si coaja de lamaie.Acestea din urma se pun pe foc si se incalzesc putin amestecand cu telul.Se amesteca apoi cu drojdia

Se adauga treptat faina,se framanta bine,cu putin ulei caldut



Se lasa la dospit 40 de minute.Se imparte coca in 2,apoi treceti la facut gogoselele in forma pe care o doriti,secoc in ulei incins.

Sunt gustoase si pufoase .

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Intr-un castron curat se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Adaugati apoi untul moale,

42 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi  pufoase cu mere

Gogosi pufoase cu mere

1) Pune drojdia în laptele cãldut (nu fierbinte!!!) si lasã sã se umfle. Într-un vas pune fãina,

12 voturi    5 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 26 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bou Florica , 08 iulie 2014

    pofta buna dar vezi sa nu te ingrasi

  • Fara foto

    Annie Skelly , 08 iulie 2014

    f gustoase

  • Fara foto

    Geta Lungu , 09 noiembrie 2013

    da sat foarte gustoase

    • Iordache_Cristian

      Iordache_Cristian (Bucatar) , 06 septembrie 2013

      nota 10 :)

    • Tatiana_Craciun

      Tatiana_Craciun (Maestru bucatar) , 08 septembrie 2012

      GOGOSILE PUFOASE AU IEST SUPER BUNE INCAT 3 PRIETENE MI-AU CERUT RETETA ASA CA AM PUS LINK-UL PE FACEBOOK ;))

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2011

      Bune gogoasele si foarte frumoase pacat ca nu le-ai umplut-eu le umplu cu putin gem pe care l-am diluat putin sint mai gustoase.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2011

      cu mare drag chiar astazi am facut iarasi o portie asa ca va invitam cu drag

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2011

      Hmmmmmmmmm.......cat sunt de buneeeeeeeeeee !!! Imi dai si mie macar una ???

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Foarte gustoase, frumoase, reusite!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Vreau si eu o gogoasa......................

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Arata atat de bine,parca le si simt gustul.Felicitari.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Oh! Yamiii ce bine arata!!!

    • pusikmea

      pusikmea (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      cred k sunt delicioase

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      bune gogosile si foarte simple...felicitari

    • giorgiana

      giorgiana (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Gogosile, preferatele mele!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte aspectuoase...

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      multumesc frumos astazi va poftesc cu drag la o portie acus sunt gata

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Felicitari pentru gogosele!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Arata foarte bine.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Foarte bine arată gogoşile tale! Imposibil să nu te tentee!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      bune,bune de tot. Sa te asezi in jurul lor si sa nu te ridici pana nu mai ramane nimic.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      ce pofta mi sa facut!arata super

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Arata foarte bine,mi sa facut o pofta...........

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Mmm... N-am mai facut de mult gogosi si acestea par a fi delicioase!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Foarte frumoase ti-au iesit gogselele..............si tare bune.Ai votul meu.!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

151 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 150 ml lapte cald
  • 70 g zahar
  • 2 oua
  • 30 ml ulei un praf de sara
  • vanilie(1 pliculet)
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de elenita
frigarui de pui cu legume

frigarui de pui cu legume

Carnea de pui am taiat-o bucatele potrivite,si-am condimentat cu suc de lamaie, paprika,piper,sare

9 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
tiramisu

tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare Se adauga

19 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi
macaroane cu branza

macaroane cu branza

Intr-un castron maricel se amesteca bine branza de vaci, cu zaharul, zaharul vanilat, praful de sare,

9 voturi    5 comentarii
30 min
Budinci

Iordache_Cristian (Bucatar)

nota 10 :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza