Gogosi pufoase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Gogosi pufoase

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 50g drojdie
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri ulei]
  • cca 700 ml apa calda

Mod de preparare

Se pregateste o maia din drojdie o lingura de zahar si una de faina cu putina apa.Cand a crescut maiaua se adauga restul ingredientelor si se framanta o coca cu apa calduta pana c se desprinde de pe degete.Se lasa la crescut si apoi se modeleaza bilute care apoi se turtesc in cercuri si se mai lasa un min la crescut in aceasta forma. Se pun la prajit in ulei incins. Cand se scot se trec prin zahar pudra si se servesc calde sau reci.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise