Gogosi pufoase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Gogosi pufoase

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 50g drojdie
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri ulei]
  • cca 700 ml apa calda

Mod de preparare

Se pregateste o maia din drojdie o lingura de zahar si una de faina cu putina apa.Cand a crescut maiaua se adauga restul ingredientelor si se framanta o coca cu apa calduta pana c se desprinde de pe degete.Se lasa la crescut si apoi se modeleaza bilute care apoi se turtesc in cercuri si se mai lasa un min la crescut in aceasta forma. Se pun la prajit in ulei incins. Cand se scot se trec prin zahar pudra si se servesc calde sau reci.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise