Se pregateste o maia din drojdie o lingura de zahar si una de faina cu putina apa.Cand a crescut maiaua se adauga restul ingredientelor si se framanta o coca cu apa calduta pana c se desprinde de pe degete.Se lasa la crescut si apoi se modeleaza bilute care apoi se turtesc in cercuri si se mai lasa un min la crescut in aceasta forma. Se pun la prajit in ulei incins. Cand se scot se trec prin zahar pudra si se servesc calde sau reci.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii