autor:

I. Mircescu

» » Dulciuri diverse

Gogosi umplute

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2010

Ingrediente
250 ml lapte, 1 ou, 25 g drojdie proaspata, 3 linguri ulei, 2 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie rasa, un praf sare, 500 g faina, dulceata, crema ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

Laptele caldut se mesteca cu drojdia, zaharul, praful de sare, uleiul si oul. Se adauga faina in ploaie si se framanta bine.
Se lasa la crescut la loc caldut circa 1 ora.
Se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cercuri cu ajutorul unui pahar, in mijlocul carora se pune dulceata sau crema de ciocolata. Se impaturesc si se lipsesc marginile cu ajutorul furculitei.
Eu m-am folosit de o presa speciala de patiserie.
Se prajesc pe ambele parti, la foc mic, in ulei incins. Se pudreaza cu zahar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi coapte umplute cu dulceata

Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem

11 voturi    11 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Gogosi umplute

Gogosi umplute

Am facut o maia din drojdie, 2 linguri de zahar si putin lapte, am pus-o la crescut intr-un castronel

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alyna Roxana , 25 mai 2016

    sunt superrrr foarte gustoase incercati.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    arata minunat!

  • Fara foto

    ramoness (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2011

    sunt fff bune,acuma o ora le`am facut si eu.

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      un deliciu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2010

      Tare bine mai arata...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

      Ce bune sunt.

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

      Asa fac si eu doar ca pun asa fara sa cataresc, apoi intind o foaie pun gramajoare de dulceata sau crema de ciocolata apoi alta foaie peste apas usor dupa care tai cu un pahar fiecare gramajoara facuta astfel aluatul se lipeste, se iau si se pun la prajit...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2010

      vreau si eu o gogoasa...yumi,yumi ce bune sunt*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 25 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa
  • un praf sare
  • 500 g faina
  • dulceata
  • crema ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

7 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

36 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Alyna Roxana

sunt superrrr foarte gustoase incercati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Budinca cu capsuni