Speli merele,le cureti,le dai prin razatoare mica si le storci bine de suc.Amesteci aoi merele cu scortisoara,zaharul,sarea,faina si oul,pana se omogenizeaza compozitia si capata consistenta unui aluat .Formezi cu mana umeda gomboturi(galuste) de marimea unei nuci si le pui in apa fierbinte de pe foc.Le lasi sa fiarba in vas acoperit timp de 20 min.Rumenesti pesmetul in putin ulei fierbinte ,cat sa fie auriu.Scoti gomboturile din apa,le scurgi si le treci imediat prin pesmet ,sa se acopere pe toate partile.Servesti imediat gomboturile calde prevazute cu zahar vanilat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii