Ingrediente
3 buc intregi grapefruit rosu, sucul de la un grapefruit rosu sau de la jumatate de grapefruit).Eu prefer ca sosul sa fie un pic mai amarui,sa simt mai bine gustul specific grapefruit-ului..., 10 linguri zahar, scortisoara,nucsoara dupa gust, esenta migdale,rom dupa gust, nuca de cocos si stafide dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Separat se pune zaharul la caramelizat ...Cand incepe sa se caramelizeze se toarna putin cate putin zeama de grapefruit,se amesteca cu grija,se lasa sa fiarba la foc mic pana se omogenizeaza dupa care se adauga scortisoara, nucsoara,esenta de migdale si de rom dupa gust...Se introduc cu grija rondelele de grapefruit in sos,se stropesc cu sosul din cratita,se adauga stafidele,se presara nuca de cocos si se lasa cateva minute sa fiarba la foc mic...Cand este gata se ia dupa foc si se lasa sa se raceasca foarte bine inainte de servire...
Este un desert usor de preparat si gustos totodata...
mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
O combinatie interesanta.Cred ca sunt racoritoare...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2010
Multumesc...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010
Imi place caramelul, cred ca sunt delicioase in combinatie cu nuca de cocos.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2010
Multumesc...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Delicios, foarte frumos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Ma bucur ca iti plac...
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
E o bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Multumesc...O sa placa cu siguranta...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Multumesc mult...Intr-adevar a iesit delicioasa...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Interesanta ideea. Felicitari!Cred ca e un deliciu
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Foarte interesant!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Va multumesc mult...
gily (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
arata foarte bine si sigur e si foarte gustoasa!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Tentant!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Si sanatos totodata!
husni , 27 aprilie 2010
O minunatie !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Multumesc mult...
Carmyna (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Suna interesant.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
O idee tare interesanta.Imi place cum a iesit.